Her kan du bestille din tolk

Tolkeservice er ikke bare oversættelse

Udfyld formularen og få et godt tilbud på tolkning. Kort tid efter vil du modtage en bekræftelsesmail med et uforpligtende tilbud.

Når din bestillingen er blevet bekræftet af en af vores medarbejdere, sætter vi processen i gang. Processen er således, at vi kontakter en af vores tolke og sætter personen ind i den opgave, der skal tolkes. Herefter bliver tolken booket i vores system og du vil modtage en bekræftelse på selve tolkeopgaven.

Hos Aalborg Tolkeservice går vi meget op i, at vores tolke skal være præcise, professionelle og punktlige. Det opnås ved konstant at planlægge og dygtiggøre sig - og dette er derfor noget, vi arbejder på løbende.

Desuden er alle vores tolke hyret baseret på høflighed og vil derfor altid bestræbe sig på at give dig et godt indtryk, når du møder eller snakker med den pågældende.

Som i alle andre kommunikationssammenhænge kan der opstå problemer ift. kommunikation mellem dig som kunde og Aalborg Tolkeservice. I det tilfælde kontakter vi dig enten via mail eller telefon.

 

Bestil tolk her

Rekvirent

Kontakt person *

Telefon *

E-mail *

EAN-nummer

Oplysninger om tolkeopgaven *
Skriftlig oversættelseFremmødetolkning tolkTelefontolkningVideotolkning

Adresse på opgave

Sprog

Dato

Tidspunkt

Afslutning på opgaven

Klientens navn

Cpr. nr. / sag.nr.

Bemærkninger

Bestillingen er ikke gyldig før du har fået en bekræftelse fra Aalborg tolkeservice