Hos os handler det om glade kunder

Mission

Aalborg Tolkeservice er et tolkebureau, som lægger stor vægt på at overholde det, vi lover. Alle vores tolke er kvalitetsdygtige og har erfaring inden for branchen.

Som tolkebureau er det vores hensigt at få det ønskede budskab til at blive en let overgang på tværs af kulturer - og vi gør meget ud af, at tolkene er brobyggere mellem de forskellige kulturer.

Vision

Vores mål er at formidle budskaber på tværs af sprog og kulturer, og hermed opnå gensidig respekt og ikke mindst entydig kommunikation.

Desuden ønsker vi, at alle med behov for tolk har adgang til Danmarks bedste tolkeservice, selvom budgettet eventuelt er småt.

Værdier

Vi går op i at få tilfredse kunder. Her mener vi det virkelig konkret - for vi ønsker at yde den bedste (tolke)service og være det bedste tolkebureau i landet, samt være den foretrukne arbejdsplads for tolke landet over.

Vi ønsker altid at have et tæt og professionelt samarbejde til vore kunder og uddanner vores tolke til at have den passende indstilling til opgaven - samt yde den bedste service.